Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή σε Πρόγραμμα Παροχής Νομικών Υπηρεσιών σε Γυναίκες Θύματα Έμφυλης Βίας

19/12/2022

Κομοτηνή, 19.12.2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΕΜΦΥΛΗΣ ΒΙΑΣ

Στο πλαίσιο της συγχρηματοδοτούμενης πράξης “ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ”, ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης  υπέγραψε το από 6/4/2021 πρωτόκολλο συνεργασίας με τη Γενική Γραμματεία  Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (ΓΓΟΠΙΦ) και το ΝΠΙΔ με την επωνυμία   «Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ)» για την παροχή νομικών υπηρεσιών και νομικής βοήθειας (Legal Aid) σε γυναίκες θύματα έμφυλης βίας.

Παρακαλούνται, όσα από τα μέλη μας ενδιαφέρονται να παρέχουν νομικές υπηρεσίες σε γυναίκες θύματα έμφυλης βίας, να καταθέσουν αίτηση στην γραμματεία του Δ.Σ.Ρ. μέχρι και την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023, προκειμένου να καταρτιστεί νέος ονομαστικός κατάλογος.

Στον εν λόγω κατάλογο θα εγγράφονται κατά ημερολογιακή σειρά υποβολής της αίτησής τους όσα μέλη του ΔΣΡ υποβάλλουν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Για να λάβετε γνώση των ειδικότερων όρων που αφορούν, εκτός των άλλων, και την αμοιβή όποιων συναδέλφων επιθυμούν την ανάληψη τέτοιων υποθέσεων επισυνάπτονται:

1. το πρωτόκολλο συνεργασίας

2. το ενημερωτικό σημείωμα