Μήνυμα Προέδρου

Σε ένα Κράτος δικαίου, η απονομή της Δικαιοσύνης, και γενικά τα res publica, είναι μια συλλογική υπόθεση: δεν είμαστε συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης εκ πεποιθήσεως αλλά ένεκα του καθήκοντος να μετάσχουμε στην απονομή της.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης οφείλει, συνεπώς, να ανταπεξέλθει στην ευθύνη του τόσο έναντι των μελών του όσο και έναντι των απαιτήσεων του θεσμικού του ρόλου. Η καθημερινότητα του Δικηγόρου έχει καταστεί πολύ πιο δύσκολη. Αγώνας, Διεκδίκηση, Αλληλεγγύη, Διαφάνεια, Εξορθολογισμός, Βιωσιμότητα, Προγραμματισμός, είναι, σήμερα, πιο αναγκαίες από ποτέ.

Τα προβλήματά μας δεν έχουν χρώμα, αποτελούν κοινό τόπο και απαιτούν λύσεις.

Οι νέοι συνάδελφοι βρίσκονται στο επίκεντρο της σκέψης μου.

Η δέσμευσή μου για το «κοινό καλό» είναι εξίσου σαφής και αυτονόητη με την κοινή μας προσπάθεια να σταθούμε όρθιοι : ως Άνθρωποι και ως Δικηγόροι.

Σε αυτό τον αγώνα θα πορευθούμε ΜΑΖΙ, με το βλέμμα στην καθημερινότητά μας και στις προκλήσεις, χωρίς προκαταλήψεις και καιροσκοπισμούς, με οδηγό τις ανάγκες μας και δεδομένη τη βούληση μας να επιβιώσουμε και να εξελιχθούμε. Την εξέλιξή μας θα τη διεκδικήσουμε και θα την υπηρετήσουμε ΜΑΖΙ, με στοχευμένες πρωτοβουλίες και συλλογικές δράσεις.

Έχουμε τη βούληση και τη δύναμη να τα καταφέρουμε.

Με τιμή,

Δημήτριος Ι. ΕΡΕΛΙΑΔΗΣ

Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Χαρ.Τρικούπη 32, 69132 Κομοτηνή
Fax:
+30 25310 20589
Ώρες:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00πμ-14:00μμ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ