Συνάντηση των εκπροσώπων της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, παρουσία αντιπροσωπείας της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος

21/12/2018

Αθήνα, 20.12.2018
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Κατά τη σημερινή συνάντηση των εκπροσώπων της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, παρουσία αντιπροσωπείας της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, συζητήθηκε το θέμα της  ίδρυσης 4ης Νομικής Σχολής, που εξήγγειλε η Κυβέρνηση.

 

Την Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Γεώργιος Σταματογιάννης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας κ. Αθανάσιος Μακρυγιάννης και η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης κα Ιωάννα Χατζηαντωνίου, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην από 3.4.2018 απόφαση της Ολομέλειας, με την οποία έχει εκφράσει την αντίθεσή της στην ίδρυση τέταρτης Νομικής Σχολής, όπως την εισηγείται σήμερα η Κυβέρνηση, χωρίς την προηγούμενη μελέτη και διαβούλευση με την ακαδημαϊκή και νομική κοινότητα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Χαρ.Τρικούπη 32, 69132 Κομοτηνή
Fax:
+30 25310 20589
Ώρες:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00πμ-14:00μμ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ