Ορισμός δικηγόρων, ως προέδρων και μελών Επιτροπών εξέτασης υποθέσεων κτηματογράφησης – Δηλώσεις συμμετοχής

16/03/2022

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι το «Ελληνικό Κτηματολόγιο» ζήτησε από τον ΔΣ Ροδόπης να αποστείλει κατάλογο Δικηγόρων Προέδρων και Μελών των Επιτροπών Εξέτασης υποθέσεων κτηματογράφησης του άρθρου 7 Α του ν. 2308/1995.

Στο πλαίσιο αυτό ο ΔΣ Ροδόπης θα διαβιβάσει καταλόγους συναδέλφων [με τον αριθμό μητρώου, το ονοματεπώνυμο, το πατρώνυμο, το ΑΦΜ και τα στοιχεία επικοινωνίας (email, τηλέφωνα)] που πληρούν τα κριτήρια διορισμού και καλεί τα μέλη του να υποβάλλουν αίτηση καταχώρησης στους σχετικούς καταλόγους έως τη Δευτέρα 21  Μαρτίου 2022. Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν στην γραμματεία του Συλλόγου εγγράφως από αύριο 17-3-2022.

Ως Πρόεδρος μπορεί να διοριστεί δικηγόρος με πενταετή τουλάχιστον υπηρεσία και ως Μέλος δικηγόρος με τριετή τουλάχιστον εμπειρία. Οι συνεδριάσεις των Επιτροπών γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης, επομένως δεν απαιτούνται μετακινήσεις των μελών τους.

Η αποζημίωση των Προέδρων ανέρχεται σε 65 € και των μελών σε 54 € ανά συνεδρίαση, ενώ ο ετήσιος επιτρεπόμενος αριθμός συμμετοχής κάθε μέλους είναι 100 συνεδριάσεις. Επισημαίνεται ότι η επιλογή των διοριστέων σε περίπτωση που ο αριθμός των προς πλήρωση θέσεων υπολείπεται του αριθμού των αιτούντων θα γίνει κατόπιν κληρώσεως με ευθύνη του Ελληνικού Κτηματολογίου

Επισυνάπτονται τα σχετικά έγγραφα του Ελληνικού Κτηματολογίου .