Ανακοίνωση Δ.Σ. Ροδόπης

01/10/2020

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας αποφάσισε την κατ' άρθρο 103 παρ.2 ν.4670/2020 πρόσληψη και διάθεση δύο υπαλλήλων για τις ανάγκες του Τομέα Υγείας Δικηγόρων Επαρχιών (Τ.Υ.Δ.Ε.), ώστε να εργαστούν για την τακτοποίηση των πολυετών εκκρεμοτήτων του Τομέα (εκκαθάριση νοσηλείων και δαπανών, εκκαθάριση των οφειλών των  ασφαλιστικών εισφορών και έκδοση ασφαλιστικής ενημερότητας) και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δικηγόρων της περιφέρειας που υπάγονται στον Τ.Υ.Δ.Ε.

Κατόπιν τούτου το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου ΡΟΔΟΠΗΣ , αποφάσισε ομόφωνα κατά τη συνεδρίαση αυτού της 29ης.09.2020 να συνυπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό μαζί με τους υπόλοιπους περιφερειακούς Συλλόγους της χώρας, που αφορά στην πρόσληψη και πληρωμή δύο υπαλλήλων με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου για εργασία στην έδρα του  ΤΥΔΕ στην οδό Ηπείρου αρ. 38 στην Αθήνα.

Οι υπάλληλοι είναι η κυρία Μπούμη Χριστίνα και η κυρία Πανοπούλου Ιωάννα, τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα 2108809537 και 2108809526 κατά τις ώρες λειτουργίας του φορέα, ενώ μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους και μέσω του email του Τομέα tyde@4129.syzefxis.gov.gr. Ήδη, οι ως άνω υπάλληλοι ασχολούνται με την επίλυση των αιτημάτων ασφαλιστικής ενημερότητας των δικηγόρων.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ανδρέα Κουτσόλαμπρο (Σύμβουλο ΔΣΑ), την κ. Ευρώπη Αρτόγλου (Πρόεδρο ΔΣ Κλικίς και Πρόεδρο ΛΕΔΕ) και  τον κ. Άρη Ροζάκη (Πρόεδρο ΔΣ Ηρακλείου), οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά για την επιλογή των υπαλλήλων, πρόσληψη και ολοκλήρωση των διαδικασιών.
Η Πρόεδρος
Ιωάννα Χατζηαντωνίου