Χαιρετισμός Προέδρου

Με κύριο στόχο τη συνεχή βελτίωση της παροχής υπηρεσιών άμεσης και αξιόπιστης ενημέρωσης που προσφέρει ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης στα μέλη του, αλλά και γενικά στους πολίτες που επιθυμούν την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, προσφέρουμε την ανανεωμένη και αναβαθμισμένηιστοσελίδα του Συλλόγου μας, που αποτελεί μία προσπάθεια προβολής των δράσεων του ΔΣΡ, ενημέρωσης και συμβολής στην εξέλιξη της νομικής σκέψης.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης επιδιώκει τη συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη των μελών του και την παροχή από αυτά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Φιλοδοξία μας, λοιπόν, είναι να αναβαθμίζουμε συνεχώς τον διαδικτυακό μας τόπο, με τον εμπλουτισμό θεματικών ενοτήτων, επίκαιρης νομοθεσίας και νομολογίας , με την ενημέρωση για τα τρέχοντα προβλήματα του νομικού κόσμου, ώστε να καταστεί χρήσιμο εργαλείο για την καλύτερη και πιο αποτελεσματική άσκηση των καθηκόντων των μελών του ΔΣΡ και ταυτόχρονα χρήσιμος οδηγός για όσους αναζητούν τις υπηρεσίες δικηγόρου.

Μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών, τα μέλη του Δ.Σ.Ρ. πληροφορούνται για τις υπηρεσίες των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών, τα εκθέματα – πινάκια των προσεχών δικάσιμων των πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων, τα επιστημονικά συνέδρια, τα μεταπτυχιακά ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων. Επίσης, είναι δυνατή πλέον, η έκδοση ηλεκτρονικού γραμματίου προκαταβολής εισφορών απομακρυσμένα και βρίσκεται σε εξέλιξη η υπηρεσία ψηφιακών πινακίων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας θα στέκεται στο πλευρό των συναδέλφων μελών μας και το dsro.gr θα συνεχίσει να αποτελεί ένα διαρκώς βελτιούμενο εργαλείο πληροφόρησης στα χέρια του δικηγόρου, μέλους του ΔΣΡ, με στόχο τη διευκόλυνση της δύσκολης καθημερινότητάς μας, φιλοδοξώντας να κάνουμε αυτή την ιστοσελίδα ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ μας.

Ιωάννα Χατζηαντωνίου
Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Χαρ.Τρικούπη 32, 69132 Κομοτηνή
Fax:
+30 25310 20589
Ώρες:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00πμ-14:00μμ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ